MAXUM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2175 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Maxum. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 20:37 Lekker eten, bezorging duurde 60 min en het eten had warmer gemogen
27 nov 2022 om 20:09 Echt een goede toko. Ik ga hier zeker meer bestellen. Wel had de maaltijd wat warmer mogen zijn.
27 nov 2022 om 19:52 Weer heerlijk gegeten.
27 nov 2022 om 10:13 wij hadden 2 verschillende roti's besteld, ik de vega maar ik vond het een beetje flauw, had het kruidiger verwacht en wat pittiger, en bij de ander waren de groenten ook flauw maar door de bakeljouw was het wel lekker zoutig. het mag wel meer pit
24 nov 2022 om 23:16 Echt super lekker!
23 nov 2022 om 19:02 De bezorger was op tijd en het eten heel lekker. Dank je wel Maxum
21 nov 2022 om 7:01 Eten was dit keer erg laf van smaak. Kip teryaki smaakte niet echt lekker. Ben ik niet gewend....
20 nov 2022 om 22:13 Lekker
20 nov 2022 om 20:35 geen prima geregeld
20 nov 2022 om 20:23 Wilde vua de eigen site van Maxum bestellen. Maar via google wordt je door thuisbezorgt zo mislijd dat het lijkt of het hun eigen site is tot je gaat afrekenen. Schaam je thuisbezorgd.
17 nov 2022 om 21:23 Echt heerlijk eten en een vriendelijke bezorger
15 nov 2022 om 21:38 Zoals altijd weer heerlijk! Snel en warm bezorgd. Aanrader!!